Лайм

Запанікувала, але відмовила: Дженніфер Лопес розповіла про домагання режисера

Під час ділової зустрічі режисер захотів побачити груди актриси

У новому інтерв'ю журналу The Hollywood Reporter 50-річна Дженніфер Лопес розповіла, як піддалася домаганням: режисер неназваного фільму, в якому зірка повинна була оголитися, на особистій зустрічі попросив її зняти верхню частину одягу.

"Він хотів подивитися на мої груди, - сказала актриса. - І я сказала ні, я постояла за себе. Кумедно, тому що я пам'ятаю, як запанікувала в той момент. І, до речі, з нами в кімнаті знаходився художник по костюмах, інша жінка. Він сказав це, а я відповіла: "Мені не потрібно показувати вам свої... Ні, ви побачите їх на знімальному майданчику".

Лопес додала, що в подібних ситуаціях важливо відразу ж окреслити кордони, не йдучи у кривдника на поводу.

"Якщо ви в цей момент здаєтеся, людина несподівано зривається і йде далі, думаючи, що може робити все, що захоче. І оскільки я поставила невеликий кордон і відразу сказала "ні", він відступив, а потім вибачився. Але коли він вийшов з кімнати, художник по костюмах сказала: "Мені так шкода, мені так шкода, що це сталося".

  • 60-річна француженка звинуватила режисера Романа Поланскі в зґвалтуванні. Передбачуваний інцидент стався майже 45 років тому.
  • Кримінальну справу проти Кевіна Спейсі закрили. Анонімний масажист, який звинувачував актора в сексуальних домаганнях, помер напередодні суду.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях