Лайм

Джамала показала фото з чоловіком і сином, і вони неймовірно милі

Сімейство влаштувало осінню фотосесію на природі

Популярна українська співачка Джамала продовжує радувати шанувальників милими сімейними знімками. На цей раз знаменитість разом з чоловіком Бекіром і маленьким сином Еміром-Рахманом влаштували осінню фотосесію на природі.

Кілька знімків артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На першому фото Джа ніжно обіймається з коханим, а на другому Бекір підкидає Емірку в повітря, а той щасливо регоче.

Для фотосесії Джамала вибрала легку сукню в квітковий принт, яку поєднала з курткою-косухою чорного кольору і чобітками.

"Зйомки, виступи, ефіри, примірки, скільки всього відбувається. Уже завтра відновлюємо тур "10". А зараз просто хочеться зупинитися і залишити це тут", - написала під знімками співачка.

А останнє фото, на якому зображені руки Джамали і Бекіра, а зверху лежать рученята їх синочка, найбільше розчулило фанатів артистки.

"Фото з ручками ах, розчулення. Чудові", "Як мило, по-домашньому тепло і з любов'ю. Красиво! Дякую за шматочок тепла", "Остання фотка особливо зворушлива", "Сімейна ідилія", "Які милі фото", "Останнє фото просто наймиліше, що можна сфотографувати", - пишуть шанувальники співачки.

  • Раніше Джамала разом з чоловіком і сином знялася в зворушливій сімейній фотосесії. Зйомка проходила в лавандовому полі.
  • Також виконавиця записала з малюком імпровізований виступ, а ролик виклала в свій мікроблог. На кадрах відео Емір-Рахман стукає ручками по гітарі, а Джамала в цей час співає.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях