Лайм

Тепер ми родичі: Юрій Ткач розповів про кумівство з Катериною Кухар

Знаменитості стали хрещеними батьками для дочки зіркового психолога Наталії Холоденко

Український комік Юрій Ткач і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар стали кумами. Знаменитості хрестили дочку зіркового психолога Наталії Холоденко - восьмимісячну Вів'єн.

Про це гуморист розповів на своїй сторінці в Instagram. Юрій опублікував фото зі святкування, на якому зображений з дружиною Вікторією і донькою. "Ну що, кумасі? Вітаю, тепер ми родичі", - написав Ткач, звертаючись до Кухар і Холоденко.

Для дівчинки зіркова мам влаштувала пишне хрещення, обравши для неї аж чотирьох хресних. Крім гумориста і балерини духовними батьками для Вів'єн стали друзі Наталії.

На святкування було запрошено близько 25 гостей, які повинні були дотримуватися дрес-коду: білий колір і айворі.

У програмі "Зірковий шлях" Юрій Ткач розповів, що подарував хрещениці цінний презент - хрестик і сережки з невеликими діамантами. А Катерина Кухар показала дизайнерську крижму з білої норки з оберегами, яку для дівчинки презентували всі четверо хресних.

  • Днями Юрій Ткач відсвяткував 36-річчя. З нагоди свята дружина актора написала пост, в якому зворушливо звернулася до коханого.
  • Українська прима-балерина і суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар показала спокусливе фото, побачивши яке, її шанувальники були в захваті.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях