Лайм

Ротару знову у справі: в Росії похвалилися великими планами на 72-річну артистку

Артистку чекають в Москві і за це готові платити великі суми

72-річна українська співачка Софія Ротару повернеться з концертами до Росії. Артистка знову прийняла пропозицію виступити в програмах "Пісні року" та інших новорічних заходів, а також розглядає пропозиції щодо приватних корпоративів.

Як пише "Комсомольська правда", за все це в Росії готові платити співачці вражаючі гонорари, адже минулого року Ротару відмовилася виступати в РФ, пояснивши це воєнним станом в Україні. Судячи з усього, в грудні цього року артистка вже готова до нових візитів до Москви.

Відповідно до джерела, менеджмент артистки вже підтвердив її участь у "Пісні року" на каналі "Росія 1". Зйомки пройдуть в грудні, а покажуть концерт 1 та 2 січня 2020 року. А 14 грудня Ротару чекають на фестивалі "Легенди ретро FM". Чи прийме знаменитість пропозиції по приватним заходам в Москві, поки не відомо. Проте у співачки є щонайменше кілька пропозицій.

Гонорар Софії Ротару за участь у "Пісні року" нібито буде складатися з двох частин - оплати транспортних витрат для її колективу з України до Росії та проживання, а також самого виступу. Цього року сума виплат складатиме $50 - 60 тис. (1,2 - 1,5 млн гривень).

  • Раніше українська виконавиця MARUV похвалилася фанам успіхами в Європі - в ніч на 4 листопада співачка отримала в Іспанії нагороду MTV Europe Music Awards. Що правда, в категорії "Кращий російський виконавець".
  • Пізніше MARUV поскаржилася на "перекручування фактів" і пояснювалася за премію Best Russian Act. Співачка заявила, що ця номінація "не прив'язана до країни або до громадянства".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях