Лайм

Меган Маркл оскаржила популярні чутки про свій будинок і сім'ю

Герцогиня виступила проти таблоїдів, які поширюють брехню

Згідно з новими судовими документами, Меган Маркл має намір юридично боротися з чутками, які британські таблоїди поширюють про її будинок і родичів, пише People.

Меган виступила проти компанії Associated Newspapers (власника видань Daily Mail і Mail on Sunday) через брехливі новин про те, що в їхньому з принцом Гаррі будинку встановлена мідна ванна за 6 500 доларів, звукоізоляція за 650 000 доларів, облаштована студія йоги, оранжерея і тенісний корт. Документи, подані до Високого суду в Лондоні, також показують, що в котеджі Фрогмор немає "гостьового крила" для матері Маркл, Дорії Рагланд.

Судовий позов герцогині також заснований на рішенні таблоїдів опублікувати уривки з особистого листа, написаного герцогинею Сассекською її батькові, 75-річному Томасу Марклу. Вона стверджує, що лист було надруковано без її згоди і ретельно відредаговано, щоб навмисно спотворити картину її відносин з батьком.

"Пропущені або приховані частини листа складають майже половину фактичного змісту, - йдеться в документі, представленому адвокатами Маркл. - Саме вони демонструють турботу заявника про її батька та інших людей, а також її стурбованість тим, що британські таблоїдні ЗМІ експлуатують її батька".

Юристи називають "невірними і образливими" заяви ЗМІ про те, що герцогиня не покликала свою матір на "бейбі шауер" - вечірку на честь народження її майбутньої дитини у квітні 2019 року.

"Звичайно, мати заявника була запрошена, і заявник також запропонувала купити їй авіаквитки в Нью-Йорк. Проте її мати не змогла бути присутньою через трудові зобов'язання", - йдеться в заяві.

Також Меган образило припущення, що гості вечірки, включаючи Амаль Клуні, Гейл Кінг і дизайнера Мішу Нону, були виключно з нового кола друзів-знаменитостей.

"Свято було організоване однією з її кращих подруг з університету, - йдеться в судових документах. - П'ятнадцять гостей, які його відвідали, були близькими друзями, відносини з деякими з них тривають більше 20 років".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях