Лайм

Відомі українки потрапили до рейтингу найсексуальніших жінок Росії: хто відзначився

Надя Дорофєєва, Настя Каменських, Даша Астаф'єва та інші

Російський чоловічий журнал Maxim склав рейтинг найсексуальніших жінок РФ. Всього в ньому 100 представниць шоу-бізнесу - співачки, акторки і моделі. У їх числі опинилося і чимало українських красунь.

Відповідний рейтинг опубліковано на сайті видання - від сотого до першого місця. Лідируючу позицію зайняла російська фотомодель Ірина Шейк, колишня кохана голлівудського актора Бредлі Купера.

В першу десятку потрапили українські співачки Віра Брежнєва (7 місце) і Настя Каменських (8 місце). Відзначається, що Брежнєва знизилася в рейтингу на 5 пунктів. У минулому році співачка була другою. А ось Каменських стала в Росії більш популярною, в 2018-м Настя була 11-ю.

Солістка гурту "Время и Стекло" - новачок в рейтингу. Надю Дорофєєву помістили на 13 місце.

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" і мама трьох дітей Анна Седокова запанувала в рейтингу з моменту його заснування і з тих пір стабільно прикрашає його. У 2019 співачка опинилася на 17 місці.

Співачка Ані Лорак в рейтингу бере участь з 2008 року, причому в минулому році зайняла 7 місце. Але зараз поступилася цілих 18 пунктів (25 місце).

У ТОП-100 найсексуальніших росіянок потрапили також й інші українки: телеведуча Регіна Тодоренко (27 місце), співачка Санта Дімопулос (35 місце), виконавиця і модель Даша Астаф'єва (55 місце), співачка Світлана Лобода (82 місце) і Надія Мейхер-Грановська (90 місце).

  • Іменитий журнал вибирає "Людини року" - в кандидатах Грета Тунберг, Кіану Рівз і Володимир Зеленський. Вперше в складанні рейтингу можуть взяти участь читачі з усього світу.
  • Американська співачка і акторка Дженніфер Лопес отримала звання "Ікона року" за версією чоловічого журналу GQ. 50-річна зірка прикрасила собою обкладинку глянцю, а також знялася в сексуальній фотосесії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях