Лайм

Джамала випустила кліп на саундтрек до історичного фільму про Голодомор в Україні: відео

У ролику показані кадри з фільму "Ціна правди"

Українська співачка Джамала презентувала кліп на саундтрек до гучного фільму "Ціна правди", що розповідає історію валлійського журналіста Гарета Джонса, який першим відкрито заговорив про Голодомор в Україні.

Прем'єра відео на пісню з однойменною назвою відбулася 21 листопада на YouTube-каналі співачки. Музику до треку Джа написала сама, а слова - в співавторстві з Вікторією Платовою.

У ролику показано, як артистка виконує пісню на сцені разом з симфонічним оркестром, а також можна побачити кадри з фільму.

"Влітку мені розкрили таємницю фільму "Ціна правди" і запропонували написати саундтрек. Сюжет і сама історія мене так вразили, що я сіла і написала пісню в ту саму мить. Засумнівалася. Не сподобалося. Зроблю іншу. Потім знову переглянула тизер, прочитала все, що змогла про Гарета Джонса, про голодомор, про силу цих людей і справжню ціну правди. І написала нову пісню. "О, вже краще", - сказала впевнено я собі і дозволила показати її продюсерам фільму ... І ось вчора зняли відео з Катериною Царик і Юрієм Королем", - поділилася днями співачка в своєму Instagram.

Фільм "Ціна правди" створено у копродукції Великобританії, Польщі та України. У широкий прокат картина вийде 28 листопада. А телевізійна прем'єра відбудеться в 2020 році.

  • Гурт ТНМК і Мінкульт випустили кліп про історію України У ньому за 5 хвилин і 43 секунди показані ключові події історії нашої країни, починаючи від трипільців і закінчуючи сучасністю.
  • Іван Дорн скопіював Олега Скрипку в рімейку знаменитого музичного відео "ВВ". Кліп на пісню "Танці" вважається першим в українському шоу-бізнесі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях