Лайм

Даша Астаф'єва в прозорій сукні влаштувала сміливу фотосесію на льодовику

Знімки були зроблені в Ісландії

Українська співачка і модель Даша Астаф'єва здивувала шанувальників сміливою фотосесією. Для гарних кадрів знаменитість відправилася в "країну льодів" - Ісландію.

Результат фотозйомки співачка показала на своїй сторінці в Instagram. На знімках Даша позує в нюдовій відвертій сукні, що підкреслює видатні форми зірки. Сексуальний образ співачки доповнений колготками в сітку, грубими черевиками і об'ємною курткою блакитного кольору.

"Багато років, страх був сильніший за мене. Але, чомусь в цьому році, я зрозуміла, як важливо переступати і виконувати. Не знати, але пробувати, і вчитися .. надихатися і ділитися з людьми своєю мрією. Мені не холодно. Тому що саме в таких місцях, відчувається, що я жива) що я сильна, і дуже ціную все, що у мене є сьогодні ... Ось, що мене гріє ", - написала під одним з знімків Астаф'єва.

Дописувачі співачки були вражені сміливістю і красою Даші. "Подивився на фото і замерз. Там же такий дубак і вітер просто здуває", "Ефектно", "Ось це я розумію", "Заворожлива краса", - пишуть фанати під постом.

  • Раніше Даша Астаф'єва знялася у пікантній фотосесії, де постала в сміливому вбранні. Співачка позує в одних колготках в сітку і блузі незвичайного крою з об'ємними рукавами. Для зйомки Даша відмовилася від нижньої білизни.
  • Також співачка зізналася, що в дитинстві була "гидким каченям" і часто через це страждала від знущань з боку однокласників.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях