Лайм

Ірина Білик зізналася, що наштовхнуло її на думки про розлучення

Співачка розповіла про сварку з чоловіком

Українська співачка Ірина Білик, яка заговорила про розлучення, відверто розповіла, що її наштовхнуло на ці думки. Днями артистка написала пост, в якому поміркувала про шлюб без кохання, який не повинен тривати заради дитини.

Стривожені шанувальники вирішили, що у співачки проблеми в стосунках з чоловіком, і тепер вона хоче розлучитися. Однак у програмі "Зірковий шлях" Ірина вирішила розвіяти ці чутки. За словами співачки, сумний пост вона написала, так як просто посварилася з Асланом.

"Трошки посварилися - таке буває. Може, хотіла розійтися, ми ж жінки", - заявила Білик.

Нагадаємо, що Ірина Білик та російський фотограф і стиліст Аслан Ахмадов одружилися в 2015 році. У тому ж році у подружжя народився син Табріз, якого виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - в Москві.

  • Раніше Ірина Білик отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.
  • Пізніше Коляденко пояснив свій романтичний вчинок. Як виявилося, шоумен вже в шостий раз просить Білик вийти за нього заміж.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях