Лайм

Досить фото в бікіні: Кім Кардаш’ян пояснила, чому стала одягатися скромніше

У Instagram відвертих фото Кім чекають 152 млн прихильників, але зірка вирішила стати більш стриманою

Фотографії Кім Кардаш’ян в купальнику давно стали її "візитівкою", але останнім часом в її Instagram все частіше з'являються фотографії в більш закритому і скромному вбранні. Зірка реаліті-шоу, бізнесвумен і мати чотирьох дітей в інтерв'ю журналу New York пояснила, з чим пов'язана така трансформація стилю.

"Думаю, я стала трохи більш [скромною]. Не знаю, можливо це тому, що мій чоловік [Каньє Уест] говорив, що іноді зайва сексуальність виходить за рамки, і йому від цього незручно. Я слухаю і розумію його. Проте він завжди дає мені свободу робити те, що я хочу. Але у мене ніби сталося пробудження. Я зрозуміла, що не можу навіть гортати Instagram перед дітьми, бо в стрічці постійно з'являється нагота. І я сама цьому сприяла, - зізналася 39-річна Кім. - Думаю, що я розвиваюся. Не відчуваю необхідності робити тонни фотографій в бікіні-стрінгах. Не хочу проводити час у відпустці так, як раніше, коли я під'їжджала до будинку і думала: "Це фон для фото в Instagram". Тепер я просто говорю: давайте жити в реальному часі і насолоджуватися цим. Якщо у нас вийде фото, чудово".

Зараз пріоритетом Кардаш’ян є сім'я, бізнес і отримання юридичної освіти. Зірка зізнається, що її мислення змінилося після пограбування в Парижі.

"Всі речі, які дійсно мали для мене значення - скільки у мене сумок, яку машину воджу... Мені все ще подобаються ці речі, але вони не мають значення, - говорить Кім. - Дозвольте мені працювати, створювати свої бренди, а потім одного разу, через десять років, просто перестати бути Кім К. і стати юристом. Тепер я прийшла до розуміння того, що для мене важливо. Жоден публіцист ніколи не порадив би мені почати тюремну реформу".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях