Лайм

У Британії припустили, як королівські діти будуть виглядати в майбутньому: фото

Таблоїди вирішили розважити публіку цікавим "прогнозом"

Юні представники британської королівської сім'ї знаходяться в центрі суспільної уваги з самого народження. За дорослішанням принца Джорджа, принцеси Шарлотти, принца Луї і маленького Арчі спостерігає весь світ, і особливо завзятим шанувальникам кортить дізнатися, як вони будуть виглядати в майбутньому. Йдучи на повідку у публіки, деякі таблоїди вдаються до хитрощів.

Видання Mirror, The Sun, Daily Mail та інші онлайн-ЗМІ опублікували серію портретів, створених за допомогою програми б'юті-сайту Cosmetify. На них королівські діти зображені "20 років потому", і хоча такі передбачення не можна вважати достовірними, деякі знайомі риси на зображеннях все ж простежуються. Ось, які обличчя додаток згенерував для дітей принца Вільяма і Кейт Міддлтон, а також для сина принца Гаррі і Меган Маркл.

Принца Джорджа перетворили в привабливого блондина, що максимально відповідає образу принца з казки.

Русяве волосся принцеси Шарлотти пофарбували в чорний колір, а темний відтінок помади звів нанівець будь-яку подібність.

Принцу Луї пророкують долю лисіючого і неголеного джентльмена.

Арчі Cosmetify перетворив на серйозного рудоволосого юнака, який, подібно до свого батька принца Гаррі, відмовився від бритви.

  • Меган Маркл оскаржила популярні чутки про свій будинок і сім'ю. Герцогиня виступила проти таблоїдів, які поширюють брехню.
  • Позашлюбний син Шварценеггера повторив знаменитий образ батька. Акторові і правда є чим пишатися: ще з підліткового віку Джозеф Баена захоплюється бодібілдінгом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях