Лайм

Крики і розмови про розлучення: Оля Полякова відверто розповіла про сварки з чоловіком

Співачка стала героїнею грудневого номера журналу "Караван історій"

Українська співачка Оля Полякова стала героїнею грудневого номера журналу "Караван історій". Артистка прикрасила обкладинку глянцю і дала велике інтерв'ю.

Про це сказано на сайті видання. Зірка позувала перед камерою в червоній латексній сукні, яка підкреслила груди і осину талію співачки. Її образ доповнювали червона помада і пишна зачіска.

В інтерв'ю журналу Полякова відповіла на особисті питання: чи боїться старості, чи вірить в Бога, чому не вважає, що діти - найголовніше в житті, як бореться з депресіями, а також розповіла про конфлікти в родині.

"У мене з чоловіком, звичайно, теж бувають розбіжності. Ми можемо кричати один на одного, заявляючи, що розлучимося. Але поки що це тільки крики, - зізнається Полякова. - До сих пір ще жодного разу не дійшли до поділу майна. Тому що, як тільки заходить розмова на цю тему, він мені каже, що залишить мені все і піде. І я відразу думаю: "Ну як же можна розлучитися з такою ідеальною людиною?" Як говориться у відомому мультфільмі: "Така корова потрібна самому".

На думку співачки, нічого страшного в розлученні немає, і розставання з партерном не варто сприймати як щось жахливе.

"Про розлучення я навіть недавно говорила з моєю старшою дочкою Машею, якій чотирнадцять років. Запитала її: "Якщо ми з татом розлучимося, як ти до цього поставишся? "І вона відповіла: "Ти знаєш, я тебе зрозумію. Тому що всі повинні бути щасливі. І якщо ти більше не відчуваєш себе щасливою, то ... "Потім вона, звичайно, додала: "Але я не думаю, що ви з татом нещасливі". Мої діти відчувають все!", - додала співачка.

  • Оля Полякова до вступу в шлюб була коханкою свого чоловіка Вадима. Артистка ніколи не розповідала про це шанувальникам і, як зізналася зараз, вважала цей "трикутник" трагедією.
  • Також дивіться на The Lime новий трек Полякової "Ей, секундочку" і ефектний кліп з відсиланням до знаменитого відео Майкла Джексона Thriller.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях