Лайм

Валялася по підлозі, кричала, гавкала: українська співачка розповіла про панічні атаки

Джеррі Хейл написала великий пост на тему цього психічного розладу

Українська співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева), автор нашумілого хіта "Охрана Отмєна", зізналася, що страждає від панічних атак.

Про це дівчина відверто розповіла на особистій сторінці в Instagram. За словами Яни, перший напад вона пережила в школі. А після переїзду до Києва панічні атаки почастішали.

"Я в той період боялася незнайомих людей і кожен раз, коли таких зустрічала - а це постійно, тому що на вулицях купа незнайомих людей - всередині живота стискало, ноги нормально не йшли, ставало важко дихати, очі починали наповнюватися сльозами", - пише співачка.

Jerry Heil зізнається, що завдяки улюбленій справі панічні атаки відступили на 6 років, але рік тому "негативні емоції знайшли нову тріщину в свідомості".

"Те, що сталося того вечора рік тому, дійсно виглядало страшно. На той час уже минув рік чи два, як я залишила консерваторію. Постало питання про повернення в Альма Матер. Так треба було. Але я не хотіла. Відчуття душевного болю, паніки, безпричинного хвилювання. Я впала на коліна. Спочатку кричала. Потім .. гавкала, била з усієї сили по фортепіано, валялася по підлозі. Уявіть, що думали батьки .. зійшла з розуму? Вселилися біси? Будь-який варіант збігався з тим, що вони спостерігали. Я кричала, але так і не змогла викричати", - з жахом згадує Яна.

Дівчина додала, що цей стан тривав протягом кількох годин, а його відзвуки тривали ще пару днів.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    публікація від (@Thejerryheil)

  • Раніше Jerry Heil зізналася, що ставала жертвою знущань серед однокласників. Проблеми з однолітками почалися в старших класах.
  • 45-річна співачка Мелані Чісхолм, відома як Мелані Сі з Spice Girl зізналася, що її психічне здоров'я постійно змінюється, і перш ніж звернутися до терапевта, вона думала, що сходить з розуму.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях