Лайм

Дженніфер Лопес поділилася теплими сімейними фото зі святкування Дня подяки

50-річна зірка провела цей день зі своєю сім'єю

У четвер, 28 листопада, в США відзначали День подяки - свято, яке прийнято проводити в колі сім'ї. Традиції збиратися за одним столом слідують і багато зірок, в їх числі - американська співачка і акторка Дженніфер Лопес.

50-річна зірка провела цей день зі своїми 11-річними близнюками Еммою і Максом, нареченим Алексом Родрігесом і його дочками від першого шлюбу 11-річною Еллою та 14-річної Наташею. Трепетні знімки Джей Ло виклала в свій мікроблог.

Вся сім'я зібралася на кухні, щоб приготувати святкову вечерю. Судячи з фотографій, цей процес приніс не тільки користь, але і задоволення як дорослим, так і дітям.

"Вдячна сьогодні і кожен день! Щасливого всім Дня подяки!", - написала під знімками Дженніфер.

  • 27 вересня 50-річна Дженніфер Лопес і її 44-річний наречений Алекс Родрігес відсвяткували заручини. На честь пам'ятної події пара зібрала друзів і родичів на затишній вечірці, фотографії якої незабаром з'явилися в Instagram знаменитостей.
  • Дженніфер Лопес отримала звання "Ікона року" за версією чоловічого журналу GQ. 50-річна зірка прикрасила собою обкладинку глянцю, а також знялася в сексуальній фотосесії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях