Лайм

Пробач дорослим нелюдям: Ірина Білик виявилася хрещеною вбитої в Києві дитини

Артистка присвятила дитині пост на особистій сторінці в соцмережі

Українська поп-виконавиця Ірина Білик виявилася хрещеною матір'ю загиблого хлопчика Олександра, сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, чию машину увечері 1 грудня розстріляв невідомий.

Куля, очевидно, призначена для Соболєва, потрапила в дитину, яка також знаходилася в салоні. Медики виявилися безсилими. На особистій сторінці у Facebook артистка присвятила трирічному хрещенику пост, в якому попросила хлопчика "пробачити дорослим нелюдям".

"Мій маленький Ангел, Сашенька. Пробач цим дорослим нелюдям їх жорстокість... сили всій ролині. У цей страшний час..." - написала Білик, приклавши до посту фотографію загиблого малюка.

Нагадаємо, інцидент стався 1 грудня на перетині столичних вулиць Льва Толстого і Тарасівської. Невідомий обстріляв позашляховик депутата. Одна з куль пройшла через скло з боку водія, але поранила дитину. Станом на 2 грудня особистість злочинця залишається невідомою.

  • Раніше Ірина Білик зізналася шанувальникам, що наштовхнуло її на думки про розлучення з чоловіком.
  • Примітно, що до цього артистка отримала раптову пропозицію руки й серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя з'явилося у якості ведучих.

Читайте нас тепер і в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб не пропускати найцікавіші новини.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях