Лайм

Дуейн "Скеля" Джонсон потролив товариша і тепер всі думають, що актор в четвертий раз став батьком

Схоже, фоловери актора забули про старий добрий жарт з Кевіном Хартом

Актор Дуейн Джонсон отримує масові привітання своїх шанувальників з поповненням у родині. Таблоїди і користувачі соцмереж раптом вирішили, що "Скеля" вчетверте став батьком. Насправді ж зірка картин "Форсаж" та "Джуманджі" потролив свого приятеля Кевіна Харта.

Джонсон і Харт давненько не втрачають можливості потролити один одного на особистих сторінках в Instagram. За останній місяць колеги по цеху повернулися до своїх жартів, зайвий раз нагадуючи фоловерам про майбутню прем'єру їх нового спільного фільму "Джуманджі: Новий рівень". Повернувся на сторінку "Скелі" і колись популярний мем з його новонародженою дочкою.

У квітні 2018 року Джонсон і справді став батьком, його дівчина, а сьогодні вже дружина Лорен Хешіан, народила акторові третю дочку. Тоді в Instagram поширилося її перше фото з батьком.

Пізніше, чи то стараннями Харта, чи то шанувальників, миле фото з новонародженою стало мемом, на якому обличчя дівчинки замінили обличчям актора: "Мій улюблений син Кевін Харт. Уті-путі, маленький Харт. Папа завжди буде любити і захищати твою крихітну душку. Навіть незважаючи на те, що ти з'явився прямісінько з дупи", - написав "Скеля", зібравши під своїм постом понад 7 млн лайків.

З моменту того жарту минуло більше року. За цей час Джонсон і Харт встигли обмінятися ще десятками колючих жартів. І ось 3 грудня "Скеля" розповів про появу на світ маленького "брата" Кевіна Харта: "Всім дуже дякую за добрі побажання, любов та підтримку. Не можу дочекатися моменту, коли привезу цю крихітку додому і познайомлю з його братом Кевіном Хартом".

Примітно, що на руках "Скеля" тримає маленького Йоду, персонажа "Зоряних воєн", який нещодавно підкорив мережу своєю милою зовнішністю.

Всього за кілька годин пост актора зібрав майже 5 млн лайків. І чи то хтось забув старий жарт, чи то пропустив, але в мережі одразу ж заговорили про народження четвертої дитини, яку Джонсон нібито приховав за зображенням Йоди від сторонніх.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях