Лайм

Українська співачка випустила новорічний кліп, в якому вперше показала обличчя сина: відео

Відео вийшло теплим і душевним

Українська виконавиця TARABAROVA (Світлана Тарабарова) випустила святковий кліп на свою нову пісню "Падає сніг".

Ролик опубліковано на YouTube-каналі артистки. Головними героями новорічного відео стали чоловік співачки, продюсер Олексій Бондар і їх однорічний син Іван. Батьки вперше показали широкій публіці обличчя малюка.

"Існує багато забобонів з приводу того, чи варто показувати обличчя дитини. Ми з чоловіком довго вагалися, але все вирішив щасливий випадок: коли я написала дуже теплу новорічну пісню "Падає сніг", то відразу зрозуміла, що відео на неї теж має бути теплим, сімейним", - поділилася Тарабарова.

У кліпі також знялися зіркові друзі Світлани: хореограф Олена Шоптенко, телеведучий Тимур Мірошниченко з дружиною Інною, екс-учасник шоу "Холостяк" Микита Добринін з переможницею проекту Дашею Квітковою, вагітна Наталка Карпа та багато інших. За сюжетом відео, всі вони прийшли в гості до співачки святкувати Новий рік.

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова вийшла заміж за свого концертного директора Олексія Бондаря, який старше співачки на 14 років, в 2016-му році. Пара провела казковий медовий місяць в Римі. 9 вересня 2018 у подружжя народився син.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях