Лайм

Влад Яма показав архівне фото, на якому його не впізнати

Хореограф показав, як виглядав 16 років тому

Зірковий хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма вирішив трохи понастальгувати і показав, як виглядав за часів студентства.

Архівне фото танцюрист оприлюднив на особистій сторінці в Instagram. "Будьте обережні - рівень сексуальності зашкалює! Рік 2003 ... А ви коли-небудь жили в гуртожитку?", - поцікавився Влад у дописувачів.

Шанувальники хореографа почали бурхливо обговорювати волохатого мачо. Фоловери навперебій відзначили, що Яма відноситься до тих людей, які з віком стають гарнішими.

"Влад з роками стає тільки краще", "Нинішній стиль вам підходить набагато краще", "Зовсім вас не впізнати", "Це ви?", "Так, без волосся краще", "Інша людина", "Зараз набагато привабливіше", - пишуть фанати в коментарях.

  • Раніше Влад Яма і його дружина Ліліана знялися в чуттєвій фотосесі , для якої приміряли кілька стильних образів. У кадрі подружжя щиро посміхаються, дуріють, а також ніжно обнімаються, не приховуючи трепетних почуттів один до одного.
  • Хореограф також зізнався, що після народження сина Леона він відчув батьківство і тепер мріє про ще одну дитину - дочку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Влад Яма

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях