Лайм

Такого у мене не було ніколи: Оля Полякова розповіла про найкурйозніший Новий рік

Цю святкову ніч співачка запам'ятала на все життя

Популярна українська співачка Оля Полякова згадала, як одного разу пропустила Новий рік. За словами артистки, це сталося два роки тому.

Про свою дивну святкову ніч виконавиця розповіла напередодні зйомок новорічного шоу "Ніч Суперхітів".

"Ми працювали в одному закладі і закрилася з моїм костюмером в кімнаті. А ми з нею - страшні бовтанки. І ось ми говоримо, говоримо ... Я при цьому одягаюся - в якомусь полусобраному стані була, готувалася до виступу. Раптом ми чуємо стукіт у двері. Кажемо: "Ні, не можна!" і продовжуємо свою жіночу тему - щебечемо", - розповідає співачка.

В результаті дівчата все ж відчинили двері, але виявилося, що Новий рік вже настав.

"Ось просто протринделі Новий рік, навіть не розуміючи, що він наступив. До нас адміністратор стукав з шампанським, щоб ми відсвяткували по-людськи, а ми не відкрили. Такого у мене не було ніколи. Зазвичай під бій курантів я загадую бажання", - зізналася Полякова.

  • Раніше Оля Полякова була удостоєна нагороди "Королева року" від каналу "Україна", але донести її додому не встигла. Артистка розбила премію через 5 хвилин після отримання.
  • Також дивіться на The Lime новий трек Полякової "Ей, секундочку" і ефектний кліп з відсиланням до знаменитого відео Майкла Джексона Thriller.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях