Лайм

Зірка "Всесвіту Стівена Хокінга" і "Зоряних війн" вагітна першою дитиною: фото

Номінантка на "Оскар" не стала приховувати від публіки радісну новину

Англійська актриса Фелісіті Джонс, номінована на "Оскар" за роль Джейн Хокінг у фільмі "Теорія всього" ("Всесвіт Стівена Хокінга"), готується стати матір'ю. Видання People пише, що для неї та її чоловіка Чарльза Гарда це буде перша дитина.

36-річна Джонс і 43-річний Гард одружені трохи більше року. Радісними новинами актриса поділилася незабаром після прем'єри свого нового фільму "Аеронавти", в якому знялася з партнером по "Всесвіту Стівена Хокінга" Едді Редмейном.

Джонс та її чоловік-режисер зустрічалися протягом трьох років, перш ніж побратися в липні 2018 року. Романтична церемонія пройшла в казковому замку С’юдлі в містечку Котсуолд.

Незважаючи на те, що актриса не говорила з пресою про своє особисте життя, в інтерв'ю вона зізнавалася, що є "романтичною натурою" і мріє одного разу врівноважити успішну кар'єру народженням дитини.

Фелісіті Джонс також відома за фільмами і серіалами "Бунтар один. Зоряні війни", "Голос монстра", "Інферно", "Нортенгерське абатство", "Доктор Хто", "Без істерики".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях