Лайм

Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з Володимиром Остапчуком, але стало тільки гірше

Нещодавно пару нібито бачили разом за кордоном, і там колишні суперники не приховували почуттів

Українська актриса і переможниця шоу Танці з зірками-2019 Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з ведучим і також учасником проекту Володимиром Остапчуком, який в листопаді розлучився з дружиною. В кінці того ж місяця у соцмережах заговорили про те, що пару нібито бачили разом у Відні, і там колишні суперники по паркету не приховували своїх почуттів.

Як би там не було, в студії шоу "Ранок з Україною" Мішина вирішила відповісти на цікаве для публіку питання і запевнила, що на її жаль, ніякої спільної поїздки до Відня не було. І від такої відповіді стало тільки гарячіше. Адже тепер всі думають, що актриса точно небайдужа до ведучого.

"На жаль, ми з Вовою нікуди не літали, ніде не цілувалися і навіть не шопилися, як про це писали. Весь час я перебуваю в Україні, працюю над багатьма проектами. Не знаю, ким це було вигадано, але, як мінімум, це кумедно", - запевнила Мішина.

Фразу "на жаль" не порпустив і ведучий Григорій Герман, однак актриса запевнила, що відносини з Володимиром Остапчуком у неї виключно дружні: "Після участі в одному проекті ніякого спілкування між нами немає".

Не дозволяє поки актрисі думати про особисте життя нібито і щільний робочий графік. Незабаром після завершення проекту Мішина повернулася до роботи і зйомок у серіалі "Зникаючі сліди".

  • Раніше хореограф Ілона Гвоздьова, партнерка Володимира Остапчука, розповіла про головну помилку телеведучого на шоу Танці з зірками-2019.
  • Читайте також на The Lime, як Ксенія Мішина зруйнувала чужу родину. Актриса зізналася, що після цього випадку у неї всередині з'явилася "якась штука", яка не дозволить їй більше закохатися в одруженого чоловіка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях