Лайм

Різдвяні листівки королеви Єлизавети II виставили на аукціон: фото

На раритетних листівках зображені сімейні фото Єлизавети II

Подружня пара, яка працювала в літній королівській резиденції в замку Балморал в Шотландії, чверть століття отримувала від Єлизавети II різдвяні листівки. Тепер всі вони виставлені на аукціон, і прихильники мають унікальну можливість побачити молоду королеву, її чоловіка і дітей.

"Королівська сім'я, мабуть, високо цінувала подружню пару, оскільки кожну листівку вони особисто підписали чорнилами. Найбільш рання датується 1947 роком і підписана королем Георгом", - розповів представник аукціону Роулі Родді Ллойд виданню People.

На фото 1947 року зображені король Георг і королева-мати з принцесами Єлизаветою і Маргарет, які грають на піаніно.

Пізніші листівки показують зростання королівської родини: молоду Єлизавету II і Філіпа, їхніх дітей принца Чарльза, принцесу Анну, принців Ендрю і Едварда.

"Це дійсно чудовий шматочок історії, - каже Ллойд. - Ви можете бачити, як королівські діти ростуть на цих фотографіях. На них вони посміхаються і веселяться, як і будь-яка інша родина".

Перша кольорова різдвяна листівка датується 1957 роком. На ній принц Чарльз стоїть на колінах, щоб пограти з двома улюбленими коргі королеви.

Очікується, що фотографії будуть коштувати від 130 до 200 доларів кожна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях