Лайм

Росте гідна зміна: Оля Полякова похвалилася талантами старшої дочки

У талановитих батьків - талановиті діти

Українська співачка Оля Полякова часто ділиться з шанувальниками сімейними кадрами. На цей раз артистка вирішила показати, як гарно співає її старша дочка.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість виклала ролик, на якому 14-річна Маша емоційно виконує кавер на пісню Олени Швець "Хлопчики не плачуть". "Зростає гідна зміна! Качає! Драйв, дає емоцію! Пишаюся Маруся!", - написала під відео Полякова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Коментар зіркова мама вирішила залишити і на сторінці дочки. "Маша! Це круто, качаеш, драйвуеш, і даєш емоцію! Ми з татом ридаємо!", - написала горда Полякова.

Шанувальники також обсипали юну співачку компліментами, похваливши її за талант. Вони відзначили, що дівчинка успадкувала від мами не тільки довгі ноги, але й відмінний голос.

  • Раніше Оля Полякова показала улюблену іграшку своєї молодшої дочки. На артистку тут же обрушилися з критикою, звинувативши її в марнотратності і надмірній любові до дорогих речей. Співачка не стала мовчати і відповіла на їдкі докори на свою адресу.
  • Також дивіться на The Lime новий трек Полякової "Ей, секундочку" і ефектний кліп з відсиланням до знаменитого відео Майкла Джексона Thriller.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях