Лайм

Автор хіта "Охрана Отмєна" випустила іронічну пісню-рецепт і яскравий кліп: відео

Відеоряд співачка знімала у себе вдома

Українська співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева), автор нашумілого хіта "Охрана Отмєна", презентувала нову пісню "Рецепт салата нєвєста" і яскравий кліп.

Прем'єра відео відбулася 13 грудня на YouTube-каналі виконавиці. "Рецепт салату наречена - це типова сімейна картинка, яка вже оспівана в куплеті пісні "Вільна каса", де бабусю бісить, що дівчина сидить без діла, не має чоловіка, в 23 не родила. В "Рецепті салату нєвєста", здається, вся сім'я, сидячи за святковим столом, насміхається над головною героїнею і скандує: "Салат Наречена, а ти - ні", - прокоментувала свою нову роботу співачка.

Відеоряд співачка вирішила зняти у себе вдома. "Все, як на святкуванні НР: мама традиційно шаткували салати, я традиційно намагалася допомогти так, що роботи ставало тільки більше, а потім ми традиційно їли: всі салат наречена, а я - помідори і траву", - розповіла Яна в своєму Instagram.

Шанувальники Jerry Heil з захопленням прийняли новий іронічний кліп співачки. Всього за пару годин відео зібрало понад 10 тисяч лайків і масу позитивних відгуків.

"Вау, драйвово і креативно", "По-моєму, це геніально і оригінально! Пісня офігенна, а ідея проста і незвичайна", "Це так по-домашньому, молодець", "Буде під що різати салат на Новий рік", - пишуть коментатори.

  • Раніше Jerry Heil представила кліп на пісню "Вільна каса". Ця робота стала продовженням гучного хіта "Охрана Отмєна", уривок якого з'являється на початку ролика.
  • Український гурт KAZKA презентував пісню "Колішні" - четвертий сингл з нового альбому NIRVANA, реліз якого запланований на 27 грудня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях