Лайм

Дочекалися: Вєрка Сердючка таки випустила новий трек, і такою ми її ще не чули

Незабаром шанувальники сподіваються побачити і кліп до нового потенційного хіта

Останні кілька років шоумену та продюсеру Андрію Данилку доводиться відповідати на одні й ті ж розпитування: коли на сцену повернеться українська drag queen Вєрка Сердючка і чи почують фани її нові пісні. Що ж, панове, вдихайте глибше, вона вже тут з прем'єрою нового треку Make It Rain Champagne.

13 грудня новий сингл англійською мовою був представлений на каналі Сердючки в YouTube, а також на сторінках зірки Євробачення у соцмережах. І якщо коротко, то такою ми її ще не чули.

Сингл вийшов у мережі без будь-якої інформації. Відомо лише, що незадовго до прем'єри Сердючка презентувала новий трек на "Вечорі прем'єр" з Катею Осадчою. Чи можна його презентацію вважати сигналом про повернення Андрія Данилка на велику сцену, поки не відомо.

Тим часом шанувальники Сердючки оцінюють новий формат, і, судячи з реакції перших слухачів, він припав їм до душі: "Новий формат для Сердючки! Дуже крута пісня!", "Шикарний хіт, відразу тягне підспівати та покружляти!" - пишуть у коментарях. Незабаром шанувальники сподіваються побачити й кліп до потенційного хіта.

  • Автор хіта "Охрана Отмєна" випустила іронічну пісню-рецепт. Кліп до нового треку Jerry Heil знімала просто у себе вдома.
  • Український гурт KAZKA презентував пісню "Колішні" - четвертий сингл з нового альбому NIRVANA, реліз якого запланований на 27 грудня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях