Лайм

Марго Роббі розповіла про смішу звичку, через яку часто свариться з чоловіком

У 29 років зірка все ще не може розлучитися з улюбленою м'якою іграшкою з дитинства

Зірка фільмів "Одного разу в Голлівуді", "Вовк з Уолл-стріт" і "Загін самогубців" Марго Роббі розповіла про дивну звичку, яка дуже не подобається її чоловікові, кінопродюсеру Тому Акерлі. В інтерв'ю W Magazine 29-річна австралійська актриса зізналася, що все ще спить з улюбленою дитячою іграшкою - плюшевим кроликом Банні.

"Мій чоловік завжди викидає Банні з ліжка, тому що він, очевидно, вважає, що це нерозумно - досі спати з кроликом, - жартома поскаржилася Марго. - Може бути, він трохи ревнує, що Банні завжди займає пріоритетне місце в ліжку".

Актриса не стала приховувати, що злиться, коли Том кидає іграшку на підлогу.

"Коли він думає, що я сплю, він викидає Банні, після чого я з ним сварюся і кричу: "Не кидай кролика!"- розповіла вона зі сміхом.

Також зірка зізналася, що на знімальний майданчик улюбленого кролика вона не бере - робити це їй "дуже соромно".

Марго вийшла заміж за Тома в грудні 2016 року на церемонії в австралійському містечку Байрон-Бей. Акерлі продюсував три фільми за участю дружини: "Я, Тоня", "Термінал" і "Країна мрій".

  • Марго Роббі стала однією з номінанток на премію Гільдії кіноакторів США. Ось повний список зірок, чия гра в 2019 році сподобалася їхнім колегам найбільше.
  • Бред Пітт відповів на чутки про численні романи після розлучення з Анджеліною Джолі. Актор не став приховувати, що іноді читає про себе в жовтій пресі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях