Лайм

Оля Цибульська в день свого 34-річчя показала архівний знімок з дитинства

Сьогодні співачка відзначає день народження

У суботу, 14 грудня, день народження відзначає українська співачка і телеведуча Оля Цибульська - знаменитості виповнюється 34 роки. З нагоди свята артистка вирішила показати, якою вона була в дитинстві.

На своїй сторінці в Instagram іменинниця опублікувала чорно-біле фото, зроблене багато років тому. На ньому маленька Оля сидить на дивані, піднявши ручки вгору. "Мені сьогодні 34! Мама каже, що 3+4 буде 7, а тато каже: "Слухай маму", - підписала архівний знімок поп-зірка.

Шанувальники співачки і колеги по шоу-бізнесу залишають привітання в коментарях під постом. А також обговорюють зовнішність маленької Цибульської. Багато відзначили, що син співаки неймовірно схожий на свою зіркову маму.

"Тепер з цієї фотки мені зрозуміло на кого ваш Нестор схожий. Копія мами", "Нестор копія вас", "Малюк, як виявилося, твоя копія в дитинстві", - пишуть фанати під знімком.

  • Раніше Оля Цибульська випустила кліп на свою нову пісню "Янголи Плачуть". У ролику артистка показала головну проблему сучасного суспільства - залежність від гаджетів. На ідею відео Олю надихнув її 4-річний син Нестор, який і зіграв одну з головних ролей у кліпі.
  • Також співачка розповіла, чому не показує обличчя свого чоловіка громадськості. Оля зрідка публікує в соцмережах фотографії з чоловіком, проте завжди закриває його обличчя.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях