Лайм

Арнольд Шварценеггер зворушливо привітав старшу дочку з днем народження: фото

Кэтрин Шварценеггер исполнилось 30 лет

Дочка Арнольда Шварценеггера Кетрін відсвяткувала 30-річчя. В честь цього знаменитий батько опублікував в Instagram її дитячі фото і написав миле привітання, яке зібрало сотні тисяч лайків.

"З днем народження, Кетрін, моя безжурна принцесо! Ти була такою старанною все своє життя! У тебе був неймовірний рік, і я так пишаюся тобою. Не знаю, де ти знаходиш час, щоб досягати успіху в написанні книг, в шлюбі і захисті тварин, але ти чемпіон! Я люблю тебе", - написав гордий батько.

Кетрін Шварценеггер - старша дочка Арнольда Шварценеггера і Марії Шрайвер. Вона пише мотиваційні і дитячі книги, а також є послом Американського товариства по запобіганню жорстокому поводженню з тваринами. У червні 2019 року Шварценеггер вийшла заміж за голлівудського актора Кріса Пратта, який зіграв головні ролі у фільмах "Вартові Галактики" і "Світ юрського періоду".

Кріс Пратт також не став приховувати свою любов до дружини: в його Instagram з'явилися теплі привітання і добірка милих сімейних фото.

"З Днем Народження, Кетрін! Такий щасливий, що ти є в моєму житті. Я не знаю, що б я робив без тебе. Ймовірно, випадково замкнувся б на балконі і жив там, або бродив би по місту з незарядженим телефоном і в одному черевику, запізнюючись на роботу. Я, чесно кажучи, навіть не хочу думати про це. Ти змінила весь мій світ на краще. Я такий вдячний, що знайшов тебе. Ти неймовірна дружина й мачуха", - написав 40-річний актор.

Пратт виховує 7-річного сина Джека від першого шлюбу з актрисою Анною Феріс. Вони були одружені з 2009 по 2018 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях