Лайм

Кейт Міддлтон розповіла, як принц Вільям намагався її підкорити в університеті

Вільям вирішив, що шлях до серця жінки лежить через її шлунок. І не прогадав!

Кейт Міддлтон і принц Вільям з'явилися в спеціальному випуску шоу британської кулінарної письменниці і телеведучої Мері Беррі. За приготуванням солодощів герцогиня Кембриджська розповіла, як після знайомства в університеті майбутній чоловік намагався підкорити її кулінарними здібностями.

Кейт Міддлтон і принц Вільям познайомилися в 2001 році в престижному Сент-Ендрюському університеті.

"У наші університетські дні він готував всілякі страви - думаю, саме так він намагався справити на мене враження, - сказала герцогиня. - Він готував спагетті болоньєзе, соуси тощо. А зараз більшу частину часу Вільям повинен миритися з моїм куховарством".

"Ось чому я такий худий!" - пожартував принц.

Коли Вільяма запитали, чи збирається він побалувати своїх дітей, принцесу Шарлотту і принца Луї, різдвяними стравами, він відповів ствердно.

"Ми говорили про те, щоб робити пироги цього року. Я люблю пироги. Якщо діти захочуть пироги з начинкою, то я із задоволенням це зроблю", - відповів майбутній король Великобританії.

"Ми також вирощуємо власні овочі, - додала Кейт. - У нас є морква, боби, буряк - величезний фаворит. Луї дуже любить буряк. А я люблю готувати торти. Для мене стало традицією не спати до опівночі з величезною кількістю тіста і глазурі. Я роблю їх забагато. Але мені це подобається".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях