Лайм

У мене є все і навіть більше: акторка "Кріпосної" підвела підсумки в честь 30-річчя

Сьогодні Наталя Денисенко відзначає ювілей

17 грудня акторка Наталя Денисенко, яка зіграла роль Лариси Яхонтової в костюмованій драмі каналу СТБ "Кріпосна", відзначає день народження. Артистці виповнюється 30 років.

В честь цього іменинниця вирішила підвести підсумки. До своїх 30-ти років Наталя придбала найцінніше в житті - люблячого чоловіка і дитину. Свою публікацію Наталія супроводила пікантними знімками, на яких зодображена в піджаку на голе тіло.

"Чи мріяла я що в 30 років я буду такою? Що зі мною, і я матиму це все що зараз є? Так! Я мріяла ... дуже мріяла і вірила! Я - дуже дуже дуже щаслива людина. У мене є все, і навіть більше! Ну це ж диво якесь! Єдиний нюанс, який дуже відчувається в 30 років, що життя воно таке коротке, і так важливо його жити", - написала акторка.

У своєму пості Денисенко також подякувала своїм близьким людям за те, що вони завжди поруч.

"Спасибі Боженьці, всесвіту, моїм батькам, чоловікові, синочку, всім моїм близьким і друзям! Все що я можу говорити сьогодні це дякую", - додала Наталя.

  • Раніше ми писали, що канал СТБ офіційно підтвердив наміри зняти 3 сезон костюмованої драми "Кріпосна", фінал якої викликав у мережі справжній ажіотаж.
  • Дивіться також на The Lime, як акторка Катерина Ковальчук, яка зіграла головну роль в серіалі "Кріпосная" каналу СТБ, знімається в США. У фантастичному бойовику Roy знаменитість з'явиться в образі ефектною войовниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях