Лайм

Оголена Каменських розповіла, чому жінка - не тільки макіяж та манікюр: вийшло переконливо

Потап і Настя привезли з Мексики чергове гаряче фото

"Жінка - це не тільки гарний макіяж, ідеальний манікюр, стильний образ та зачіска. Жінка - це відчуття, образи, емоції, почуття і енергія, яка сяє, коли ми приходимо в контакт з нею".

Такою думкою на особистій сторінці в Instagram поділилася поп-співачка Настя Каменських (NK), приклавши до свого посту чергове доволі пікантне фото, автором якого виступив її чоловік Потап. Цього разу під час поїздки до Мексики продюсер сфотографував виконавицю повністю оголеною.

"Жінка - це єднання з природою, - продовжила Каменських. - Іноді ти повинна залишитися наодинці з собою, своїми почуттями і тілом, щоб почути свій внутрішній голос. Прислухатися до себе, почути свій внутрішній світ".

Менш ніж за годину фото співачки зібрало понад 100 тис. лайків і більше тисячі коментарів, у яких фоловери висловили свою солідарність та захоплення щодо знімка: "Дуже добре сказано, Насте", "Така красива", "Чудові слова, дуже ніжне фото", "Плюсую. Молодець, Настя", - підтримали виконавицю.

  • А в цей час дивувати шанувальників сміливими фото продовжує співачка Тіна Кароль. Цього разу артистка розмістила в Instagram знімок, на якому зображена в бюстгальтері чорного кольору, який підкреслює її розкішні груди. Звісно, залишитися без уваги фанів він не міг.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях