Лайм

Джамала в День святого Миколая зробила шанувальникам сюрприз - авторські колискові

Тепер всі малюки охочіше засинатимуть і міцніше спатимуть вночі

Українська співачка Джамала порадувала шанувальників відразу двома музичними новинками. Виконавиця презентувала авторські колискові - "Спи, мій принце, спи" і "Спи, принцесо, спи".

Прем'єра треків відбулася в День святого Миколая, який щорічно відзначається 19 грудня. "У цей чарівний ранок, коли діти знаходять подарунки та солодощі під подушками, я хочу зробити свій подарунок! Він особливий і дорогий для мене, це мої авторські колискові", - повідомила Джа.

Колискову "Спи, мій принце, спи" співачка написала ще до народження свого первістка.

"Десь на 5-6 місяці вагітності, вже з досить помітним животиком, я прийшла до лікаря і почула запитання: Джамала, ви ж, напевно, вже і колискову співаєте своїй дитині? Я розгубилася: А що, можна? Він уже чує? На що лікар відповіла: Звичайно! У той момент я вирішила, що у мого синочка повинна бути своя особиста пісня, під яку він буде засипати!", - поділилася Джамала.

Пізніше співачка написала так звану дівочу версію колискової - "Спи, принцесо, спи".

  • Раніше Джамала показала милі сімейні знімки. Співачка разом з чоловіком Бекіром і маленьким сином Еміром-Рахманом влаштували осінню фотосесію на природі.
  • Також виконавиця записала з малюком імпровізований виступ, а ролик виклала в свій мікроблог. На кадрах відео Емір-Рахман стукає ручками по гітарі, а Джамала в цей час співає.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях