Лайм

Мерайя Кері випустила новий кліп на свій різдвяний хіт: це відео подарує всім святковий настрій

Знамениту пісню All I Want for Christmas Is You вперше почули в 1994 році

У 2019 знаменитому хіту All I Want for Christmas Is You виповнилось 25 років. На честь цієї події Мерайя Кері вирішила приємно здивувати шанувальників, представивши новий кліп на всіма улюблену різдвяну пісню.

Атмосферний ролик з'явився на офіційному YouTube-каналі співачки. В оновленій версії кліпу головною героїнею стала дівчинка, яка на святкових вітринах зустрічає чарівні іграшки.

Сама Мерайя в відео з'являється в облягаючому різдвяному вбранні і звабливій червоній сукні.

У нового кліпу All I Want for Christmas Is You є всі шанси побити рекорд попереднього, який зібрав понад 600 мільйонів переглядів на YouTube. Адже всього за добу оновлений ролик переглянули трохи більше 4 мільйонів користувачів, і ця цифра продовжує стрімко зростати.

  • Дмитро Шуров (Pianoбой) випустив до свят зворушливу новорічну пісню "Якщо хочеш Новий рік", в якій розповів про сім'ю і стосунках. У кліпі до треку сам музикант постав в образі Санта-Клауса, що приносить мир в серця людей.
  • Порадував шанувальників святковим роликом і гурт TIK. Днями музиканти презентували кліп на свій новий трек "Новий рік". Головною героїнею відео стала акторка гумористичної програми "Дизель Шоу" Яна Глущенко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях