Лайм

Емілія Кларк розповіла, чому не робить селфі з фанатами

Актрису засмучує, коли шанувальники навіть не намагаються з нею поговорити

Актриса "Гри престолів" Емілія Кларк не погоджується на селфі з фанатами, і причина такої поведінки - зовсім не зіркова хвороба. У подкасті "Застільні манери з Джессі Уейр" 33-річна актриса зізналася, що віддає перевагу більш людяному спілкуванню з людьми.

Коли Емілію просять про спільне фото, вона пропонує натомість підписати якусь їхню річ.

"Коли ви щось підписуєте, ви взаємодієте з цією людиною. Тоді у вас є коротка розмова, і ви насправді отримуєте справжнє людське спілкування. Інакше це, ймовірно, не так приємно для них і для вас", - вважає Кларк.

Актриса вирішила використовувати цю тактику після кількох неприємних епізодів. Так, одного разу шанувальник попросив її про селфі, коли в стані повного виснаження вона переживала панічну атаку в аеропорту.

"Я розмовляла по телефону з мамою, відчувала, що не можу дихати і не знала, що відбувається, - пояснила зірка. - Я плакала, а цей хлопець каже: "Можна зробити Селфі?" Я відповіла: "Я не можу дихати, мені дуже шкода". Потім я просто намагалася зрозуміти, як взаємодіяти з фанатами, не відчуваючи порожнечу в душі. Тому що вони навіть не хочуть з тобою розмовляти".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях