Лайм

6-річна дочка Кім Кардаш’ян з'явилася на публіці з сумкою за $10 000

Деякі ЗМІ припустили, що сумка маленької Норт може коштувати всі $200 000

Вбрання Кім Кардаш’ян ніколи не відрізнялися зайвою простотою, і свою 6-річну доньку Норт зірка реаліті-шоу і бізнесвумен також привчає до розкоші. На прем'єру опери Каньє Уеста "Мері" в Нью-Йорку дівчинка прийшла з дизайнерської сумкою Hermes Birkin за $10 000, пише E!Online.

Норт вдягли в затишний флісовий костюм з колекції бренду Skims, що належить її матері. Вартість такого комплекту - $ 268 без урахування витрат на підгонку розміру для 6-річної дитини. Образ дівчинки доповнили перловим намистом і білою сумкою Birkin.

E!Online оцінили вартість аксесуара в $10 000, тоді як видання In Style вказало ціну $200 000. Сумки "Біркін" можуть коштувати від $5000 до $500 000, в залежності від того, використані вони або нові, серійні або рідкісні.

Сама зіркова мама для прем'єри обрала асиметричну сукню з золотистого оксамиту, сонцезахисні окуляри в овальній оправі в стилі 90-х і босоніжки на підборах з високою шнурівкою в гладіаторському стилі.

  • Кім Кардаш’ян розкрила секрет ідеальних фото в Instagram. Так, на її останньому різдвяному портреті дочку Норт буквально прифотошопили до іншої сім'ї.
  • Кім Кардаш’ян показала дивний різдвяний декор. Прикраси будинку Кардаш’ян-Уест зроблені за індивідуальним замовленням, і вони дійсно відрізняються від всього, що нам доводилося бачити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях