Лайм

Жіночніший за мати: в соцмережах обговорюють зовнішність сина актриси Елізабет Херлі

17-річний Деміан Херлі працює моделлю

54-річна британська актриса і модель Елізабет Херлі опублікувала в Instagram Селфі з сином Деміаном, і 17-річний юнак виглядає зовсім як його мати. Зачіска і макіяж зробили хлопця схожим на миловидну дівчину, і користувачі соцмережі поспішили висловити свої думки з цього приводу.

Сама Херлі опублікувала фото в Instagram-сторіз, де немає опції публічних коментарів. Деміан запостив знімок в стрічці, і під ним одразу ж з'явилися сотні питань, компліментів і зауважень.

Фото: @ damianhurley1 в Instagram

Найбільше користувачів Instagram цікавило, чи є Деміан Херлі трансгендером.

"Ти чудово виглядаєш, Деміан, як твоя мама. Ти робиш гендерний перехід? Якщо ні, то тебе помилково сприймають за жінку, особливо з довгим волоссям і такою зачіскою. Всього найкращого в твоїй модельній кар'єрі", - пишуть шанувальники.

Багато хто відзначив, що Елізабет і Деміан виглядають дуже схожими.

"Вау, ти як близнючка своєї мами, - дивуються вони. - Ти виглядаєш навіть більш жіночно, ніж твоя мати".

Фото: @ damianhurley1 в Instagram

Як і його мама, Деміан також працює моделлю. У 2016 році відбувся його дебют в серіалі "Члени королівської родини". Та незважаючи на перші кроки в шоу-бізнесі, Елізабет змушує сина старанно вчитися в школі.

"Потрібно знати географію, потрібно знати історію, потрібно знати давню історію, це цікаво. А потім, звичайно, якщо він захоче стати кінозіркою, і буде для цього достатньо талановитим і щасливим, це буде чудово. Але для мене це глазур на торті після того, як він стане всебічно розвиненую людиною", - сказала актриса виданню People.

  • Тоді і зараз: Дженніфер Еністон поділилася зворушливими фото з батьком. Різниця між знімками становить понад 40 років!
  • 6-річна дочка Кім Кардашьян з'явилася на публіці з сумкою за $ 10 000. Деякі ЗМІ припустили, що сумка маленької Норт може коштувати всі $ 200 000.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях