Лайм

Регіна Тодоренко розповіла про секрет материнства і поділилася милим фото з сином

Замислившись про дитину, ведуча стала турбуватися про своє майбутнє. Виявилося, даремно

Телеведуча Регіна Тодоренко розповіла фоловерам, який секрет материнства пізнала, народивши сина Михайла (зі співаком Владом Топаловим вони називають його Майклом).

На особистій сторінці в Instagram зірка проекту "Орел и Решка" опублікувала миле фото з первістком, очевидно зроблене під час поїздки у відпустку. У коментарях до посту Тодоренко зізналася дитині в шаленому коханні та розповіла, звідки ж вона береться.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

"Зі мною і Владом в мить щось сталося, щось переключилася раптово. Неначе з'явився новий сенс життя. Раніше я взагалі не розуміла тих божевільних матусь, які носяться зі своїми дітьми як дурень з писаною торбою", - зізналася ведуча.

За словами Тодоренко, "впихнути дитину" в її насичений графік, в якому цілодобово проводилися зйомки, проходили активні та екстремальні подорожі, було вкрай важко. У всякому разі, так ведучій здавалося раніше.

"Я дуже боялася, що перестану бути активною, що динаміка моїх пересувань моментально знизиться, що доведеться жертвувати улюбленою роботою, боялася, що доведеться надовго залишати малюка на бабусь, нянь і т.д. Але, проаналізувавши цей рік, помітила, що ми з Майклом разом відпрацювали близько 15 різних проектів", - додала ведуча.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

З сином Тодоренко відвідала сім країн, знялася в рекламі і успішно продовжила займатися улюбленою роботою. "Встигли" потягати тигра за хвіст" на сафарі, зловити хвилю з мамою на Балі, з'їсти італійську пасту на озері Гарда, вперше побачили Чорне море, Перську затоку і поплавали в Індійському океані..."

На закінчення Тодоренко лише додала, що народивши Майкла, зуміла розсекретити цей "код да Вінчі" - з дітьми жінка встигає значно більше, ніж без них.

  • Раніше Регіна Тодоренко і Влад Топалов зворушливо привітали сина з днем народження. 5 грудня Міші, якого батьки називають на американський манер Майклом, виповнився рік.
  • Також телеведуча прокоментувала наркотичну минуле свого чоловіка. Регіна зізналася, що родичі Влада радили їй бігти від нього, оскільки знали про його темне минуле.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях