Лайм

Шикарний ресторан відмовився прийняти принца Гаррі і Меган Маркл через суворі правила безпеки

У закладі були раді королівським гостям, але виконати вимоги служби безпеки не змогли

Принц Гаррі і Меган Маркл вирішили провести різдвяну відпустку в Канаді, але не всім планам родини судилося здійснитися. Коли служба безпеки герцога і герцогині Сассекських спробували зарезервувати столик в розкішному ресторані на острові Ванкувер, їм відмовили, пише Page Six.

Меган Маркл, принц Гаррі і маленький Арчі провели Різдво на острові Ванкувер з матір'ю Меган Доріей Раглан. Власниця місцевого ресторану Deep Cove Бев Коффель розповіла, що зустрічалася з королівської командою безпеки, але її чоловік, шеф-кухар П'єр Коффель, змушений був відмовити сім'ї в бронюванні через занадто суворі вимоги безпеки.

"Нехай вони будуть в тиші і спокої. Нам дуже пощастило, що вони заїхали до нас. Я бажаю їм усамітнення, якого вони так прагнуть. Вони заслужили це, - сказала Коффель в коментарі Vancouver Sun. - Національний парк Хорт-Хілл зараз дуже популярний. Вони виходять на пробіжку, тому їх бачили. Це захоплююче. Я сподіваюся, що у них все гаразд. Вони відходять від традицій, і я просто бажаю їм всього найкращого".

  • Після чуток про розлад у родині Кейт Міддлтон і принц Вільям показали милі сімейні фото. Королівська родина відвідала щорічну різдвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини.
  • Меган Маркл і принц Гаррі поділилися різдвяним фото з сином Арчі. Милий сімейний портрет зробила подруга Меган, американська актриса Яніна Ґаванкар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях