Лайм

Учасники "Кино" записали нову версію "Троллейбуса" з вокалом Цоя - як звучить гурт через 30 років

У 2020 році учасники "Кино" дадуть перші концерти з моменту загибелі Віктора Цоя і розпаду гурту

Напередодні концертів у Москві та Санкт-Петербурзі у 2020 році учасники "Кино" записали нову версію пісні "Троллейбус" з вокалом Віктора Цоя. Вперше трек вийшов на альбомі "Начальник Камчатки" (1984).

Відео з кадрами з петербурзької студії "Добролет" з'явилося на каналі гурти в YouTube. У записі треку взяли участь гітарист Юрій Каспарян і басисти Олександр Титов та Ігор Тихомиров. Місце за ударними зайняв учасник проекту "Симфонічний кіно" Олег Шунцов, за клавішами - композитор Ігор Вдовін, ще одну партію гітари виконав гітарист гурту "Тараканы" Дмитро Кежватов. Вокальну партію музиканти замінили голосом Віктора Цоя з альбому "Останній герой".

Наскільки відомо, Юрій Каспарян та Ігор Тихомиров записали трек на інструментах часів "Кіно". Що ж стосується майбутніх шоу, вони стануть першими із дня смерті фронтмена та розпаду гурту в 1990 році.

  • 21 червня 2019 року лідер "Кіно" Віктор Цой міг би відсвяткувати свій 57 день народження. До цієї дати theLime підготував для читачів тематичний тест. Дізнайтеся, як добре ви знайомі з хітами музиканта.
  • Під кінець 2019 року фраза "Цой живий" знайшла новий сенс. Цой дійсно живий і нещодавно був знайдений в лісах Малайзії. І якщо ви думаєте, що ми збожеволіли, то ні. Адже мова йде про новий вид кліщів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях