Лайм

З часів дитячого саду і до популярності: alyona alyona показала, як змінювалася її зовнішність

Реперша поділилася архівними кадрами

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) поділилася з шанувальниками роликом, який складається з архівних знімків співачки.

Відповідне відео реперша опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На кадрах Олена зображена в різні періоди свого життя: від дитячого садка до теперішнього часу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Альона (@ alyona.alyona.official)

На першому фото майбутня артистка в червоній сукні позує з мавпочкою. Потім вже доросла Олена постає на тлі природи. Далі знімок змінюється на кадр з часів роботи дівчини вихователькою в дитячому садку. Завершаться ролик кадрами, зробленими вже в період популярності виконавиці.

"Трохи апгрейднулась за останні 10 років. Помітили, як у мене з віком звужуються очі?", - з іронією написала alyona alyona.

  • Британське видання The Guardian включило українську хіп-хіп-виконавицю alyona alyona (Олену Савраненко) в список 50 нових артистів, за якими стоїть постежити в 2020 році. У престижному рейтингу співачку розмістили на другій позиції.
  • Раніше alyona alyona і Джамала випустили кліп до спільного треку "Забирай" - він про зворотній бік популярності. Родзинкою пісні виявилася нетрадиційна манера співу Джамали.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Alyona Alyona

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях