Лайм

Дмитро Комаров з дружиною оригінально зустріли Новий рік з олів'є на пляжі Сінгапуру: фото

Дружина Комарова приїхала до нього в експедицію з оригінальним подарунком

Дмитро Комаров зустрів новий рік в експедиції у Сінгапурі, і його дружина, переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, приєдналася до коханого і привезла оригінальний подарунок. Про це ведучий передачі "Світ навиворіт" розповів в Instagram.

"Я був в експедиції, на зйомках нового сезону "Світ навиворіт". Ми з дружиною знайшли оптимальну точку, щоб зустріти новий рік разом. І прилетіли в Сінгапур. Сашка привезла сюрприз. Новий рік без олів'є - не новий рік. Так вирішила Саша, і привезла всі інгредієнти для нашої головної новорічної страви", - написав Комаров, опублікувавши фото і відео, на яких його кохана готує святковий салат прямо на пляжі.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Дмитро Комаров (@komarovmir) ,

Виявляється, знайти інгредієнти для олів'є в Сінгапурі - непросте завдання.

"Місцеві, сінгапурські, тут тільки яйця і куряча грудка - інше українське. Картопля, морква, огірки, зелений горошок і майонез, - розповів телеведучий. - Проводжаємо 2019 на пляжі в Азії. Приготували олів'є".

Дмитро Комаров тепло привітав своїх прихильників зі святом і натякнув, що в новому сезоні "Світу навиворіт" глядачів чекають сюрпризи.

"Я давно на зйомках, вони вийшли дуже непростим в усіх відношеннях, і вже дуже скоро ви побачите результат - справжній виворіт нової, фантастичної країни, де життя абсолютно не таке, як у нас з вами. Ми покажемо задзеркалля і наші нові пригоди. Те, що на перший погляд здається казковим, але реально існує на нашій планеті", - написав ведучий.

  • Молода дружина Комарова поділилася секретами своєї стрункості. Тепер ми знаємо, що робить фігуру Олександри бездоганною.
  • Дружина Комарова похвалилася романтичним сюрпризом від коханого. Дмитро спеціально прилетів з експедиції, щоб привітати Олександру з 22-річчям.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також