Лайм

47-річна Кемерон Діас повідомила про народження своєї першої дитини

Акторка вперше пізнала радість материнства

Американська акторка, зірка фільмів "Маска" і "Ангели Чарлі" Кемерон Діас повідомила шанувальникам радісну новину - вона вперше стала мамою.

Про поповнення в родині 47-річна знаменитість оголосила 3 січня в своєму Instagram. Кемерон розповіла, що у них з чоловіком, Бенджі Медденом, народилася дочка, але при цьому не уточнила, коли саме дівчинка з'явилася на світ.

"З Новим роком від Медденів! Ми відчуваємо себе такими щасливими, вдячними і благословенними. Ми починаємо це десятиліття, оголошуючи про народження нашої дочки, Редікс Медден. Вона підкорила наші серця, ставши частиною нашої сім'ї. Ми щасливі поділитися цією новиною", - сказано в пості.

Акторка додала, що не публікуватиме фотографії свого первістка і не буде ділитися іншими подробицями, однак зазначила, що дівчинка "дуже мила".

Нагадаємо, що Кемерон Діас вийшла заміж за учасника гурту Good Charlotte Бенджі Меддена в січні 2015 року. Для акторки і музиканта цей шлюб став першим. До весілля пара зустрічалася всього рік.

  • Українська співачка Наталка Карпа вперше стала мамою. 38-річна знаменитість подарувала своєму чоловікові-герою АТО Євгену Терехову дочку.
  • 44-річний американський актор Джонні Галекі, відомий глядачам за роллю Леонарда Хофстедтер в ситкомі "Теорія великого вибуху" вперше став батьком. Первістка йому народила 22-річна кохана Алайн Мейер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях