Лайм

Джамала показала різдвяні фото родини, і маленький син-стиляга полонив серця її фанів

Співачка влаштувала святкову фотосесію з найближчими людьми

Українська співачка Джамала продовжує радувати шанувальників милими сімейними знімками. На цей раз знаменитість показала фото, зроблені напередодні Різдва.

Артистка влаштувала святкову фотосесію на тлі ялинки, для якої позувала разом з чоловіком і однорічним сином. Результатом зйомки Джа поділилася на особистій сторінці в Instagram.

Співачка вибрала для фотозйомки картатий брючний костюм, Бекір позував в темних штанах і білій сорочці, а малюк Емір-Рахман був одягнений в сині джинси, білий светр і забавні черевики.

Шанувальники співачки не змогли пройти повз теплої і душевної публікації. Вони назвали сім'ю Джамали зразковою, але найбільше компліментів дісталося маленькому Емірці.

"Малий такий класний, воображуля", "Синок у вас такий кумедний", "Милі. Який все ж класний фотосет", "Такі чудові", "Які ж ви милі", "Дуже класний синок", - пишуть фанати в коментарях під постом артистки.

  • Раніше Джамала порадувала шанувальників відразу двома музичними новинками. Виконавиця презентувала авторські колискові - "Спи, мій принце, спи" і "Спи, принцесо, спи".
  • Також виконавиця записала з малюком імпровізований виступ, а ролик виклала в свій мікроблог. На кадрах відео Емір-Рахман стукає ручками по гітарі, а Джамала в цей час співає.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Джамала

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях