Лайм

25 років по тому: Дженніфер Еністон показала миле фото з актрисами серіалу "Друзі"

Зірки підтримують близькі стосунки навіть через 16 років після закінчення шоу

7,5 мільйона лайків і десятки тисяч коментарів набрало в Instagram фото Дженніфер Еністон, яка провела душевний вечір в компанії колег з серіалу "Друзі" - 55-річної Кортні Кокс і 56-річної Лізи Кудроу.

"Привіт від дівчат навпаки", - підписала 50-річна Еністон пару дружніх Селфі.

Через 25 років після початку серіалу "Друзі" актриси підтримують близькі стосунки.

"Вони дійсно служать один одному опорою, - пише видання People з посиланням на джерело, близьке до зірок шоу. - Навіть коли колишні колеги в розлуці, вони стежать за життям один одного. Той факт, що вони залишаються разом у щасливі та сумні часи, говорить багато про що".

Останнім часом ходять чутки про те, що актори "Друзів" можуть возз'єднатися в новому проекті. Їх джерелом стала сама Дженніфер Еністон, яка заявила, що не проти знятися в продовженні серіалу.

"Чому б і ні? Я б з радістю! Впевнена, що мої колеги по серіалу теж будуть в захваті від цієї ідеї! Все може трапитися", - сказала актриса на Шоу Еллен Дедженерес.

У студії Шоу Джеймса корду вона також проговорилася, що її подруги "з радістю б погодилися зняти епізод з возз'єднанням".

"На відміну від нас, хлопці не дуже раді такій ініціативі. Тому ми вирішили просто зробити рімейк в стилі" Золотих дівчаток ", коли ми всі старі і на колясках", - пожартувала вона.

  • Дженніфер Еністон поділилася зворушливими фото з батьком. Різниця між знімками становить понад 40 років!
  • Раніше Дженніфер Еністон зізналася, навіщо насправді завела свій популярний Instagram . Поява в соціальних мережах було для актриси стратегічним кроком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях