Лайм

Готуюся до розмови з класним керівником: Ксенія Мішина показала новий імідж сина

Актриса дозволила синові перефарбувати волосся в яскравий колір

Ксенія Мішина, зірка популярного українського серіалу "Кріпосна" на каналі СТБ, виконала маленьке бажання 7-річного сина Платона. Хлопчик довго просив свою зіркову маму про новий колір волосся, і акторка нарешті погодилася.

Фото нового образу Ксенія показала на особистій сторінці в Instagram. На знімку видно, що хлопчик став володарем стильної зачіски з яскраво-блакитним чубчиком.

"Коротше, я здалася. Після численних прохань і умовлянь цього пацанчика, я погодилася на експеримент зі зміною стилю і кольору волосся. Готуюся тепер до розмов з директоркою і класним керівником. Але все ж не передати рівень щастя і радісних криків. Матусі, а ви погоджуєтеся з подібними бажаннями?", - написала акторка.

Шанувальники Ксенії розділилися в думках: одні похвалили акторку за те, що вона пішла на такий крок заради сина, на думку інших, дитині в такому віці не можна дозволяти так яскраво експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина сама виховує сина. З батьком Платона акторка розійшлася ще будучи вагітною. Зараз хлопчик тимчасово проживає з бабусею і дідусем, але регулярно приїжджає до мами в Київ.

  • Раніше Ксенія Мішина відповіла на чутки про роман з телеведучим Володимиром Остапчуком, який в листопаді 2019 року розлучився з дружиною. В кінці того ж місяця в соцмережах заговорили про те, що пару нібито бачили разом у Відні, і там вони не приховували своїх почуттів.
  • Читайте також на theLime, як Ксенія Мішина зруйнувала чужу сім'ю. Акторка зізналася, що після цього випадку у неї всередині з'явилася "якась штука", яка не дозволить їй більше закохатися в одруженого чоловіка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях