Лайм

Ви з братом - краще в моєму житті: MONATIK вперше показав молодшого сина

Цього місяця хлопчику виповнилося три роки

Український хітмейкер MONATIK, який зазвичай тримає особисте життя за щільною завісою, вперше відкрито показав молодшого сина Платона.

Цього місяця йому виповнилося вже три роки, і за цей час ні співак, ні його дружина Ірина Демічева жодного разу не показували його публіці. Втім, як і старшого сина Данила. У день народження Платона турботливий батько опублікував на особистій сторінці в Instagram їх спільне фото. Очевидно, зроблене незабаром після народження іменинника.

"Як же швидко летить час. Ще вчора ти був таким. Спостерігав за братом, який тільки-тільки навчився ходити і дивувався його швидкості. Весь час вимагав того, чого не міг пояснити, і тому постійно розробляв свої зв'язки і наші перетинки... дуууже голосно", - згадав MONATIK.

У своєму пості музикант висловив надію, що одного разу його син знайде у мережі цей пост і запустить до неба щасливий, повний ностальгії погляд: "Не сумуй, Vitamin D отримуй. Старший брат завжди поруч, як і ми", - додав він під знімком. Обох синів співак назвав найкращим з того, що у нього виходило в житті.

Незабаром пост MONATIK'а зібрав понад 200 тис. лайків та більше тисячі коментарів, в яких шанувальники співака почали гадати, на кого ж схожий хлопчик. У більшості випадків стверджують, що на тата. Чи так це, покаже час.

Фото: instagram.com/monatik_official

Нагадаємо, донедавна шанувальникам музиканта не були відомі навіть імена його дітей. Але найуважнішы розчули їх на свіжому альбомі хітмейкера "LOVE It Ритм". А якщо точніше - в треку "Моим", в якому виконавець звертається до синів і відпускає фразу "Це від душі. Для Дані та Платоші".

  • Раніше MONATIK та інші українські артисти увійшов до списку "100 найвпливовіших українців". Компанію співакові у престижному рейтингу склали співачка Тіна Кароль, хіп-хоп-виконавиця alyona alyona, актриса Ірма Вітовська та інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Monatik

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях