Лайм

У США знайшли мертвим актора з серіалів "Горець" та "Друзі": що відомо

За попередніми даними, він наклав на себе руки

Американський актор Стен Кірш, відомий за ролями в серіалах "Горець" та "Друзі", знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі (США). На момент смерті йому був 51 рік.

Як повідомляє TMZ, тіло актора у ванній кімнаті виявила його дружина Крістін Грін. За попередніми даними, Кірш наклав на себе руки.

Пізніше смерть Стена підтвердила і сама Крістін.

"Хочу подякувати всім за проявлену любов і підтримку. Я не змогла відповісти на всі повідомлення, дзвінки, електронні листи, але прочитала або прослухала їх. Я відчуваю себе оточеною любов'ю і безмежно вдячна кожному з вас", - написала вона на своїй сторінці в Facebook .

Стен Кірш знявся в більш ніж 20 фільмах і серіалах, проте зйомки в "Горці" так і залишилися для нього головною подією в акторській кар'єрі. По їх завершенню він довгий час працював на ТВ, грав епізодичні ролі в серіалах, в тому числі й в "Друзях".

У 2000-х актор спробував себе в якості режисера, знявши два короткометражні фільми. Пізніше Кірш заснував власну школу акторської майстерності в Лос-Анджелесі, де працював викладачем.

  • Австралійський актор і модель Гаррі Хейнс помер у віці 27 років. Напередодні смерті чоловік страждав від проблем з психічним здоров'ям.
  • Пішов з життя актор Ендрю Данбар, який запам'ятався за роллю в серіалі "Гра престолів". Він помер у власному будинку в Белфасті (Північна Ірландія) на 31-му році життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях