Лайм

У родині Дуейна Джонсона сталося горе: актор втратив батька

Причина смерті Роккі Джонсона ще не названа

Колишній професійний рестлер Роккі Джонсон, який проклав шлях знаменитому сину Дуейну "Скелі" Джонсону, помер у віці 75 років. Сумними новинами в Twitter поділилася організація Cauliflower Alley Club, в яку входять рестлери і боксери Північної Америки.

"Ділимося жахливими новинами. Ми тільки-но дізналися, що Роккі Джонсон помер сьогодні у віці 75 років, - говориться в повідомленні. - У цьому бізнесі їм захоплювалися, він вплинув на багатьох людей і багато чого здобув. Ми дуже шкодуємо і бажаємо його родині тільки любові в цей час".

Пізніше організація WWE підтвердила повідомлення про смерть Роккі (справжнє ім'я - Уейд Дуглас Боулз) і розповіла про його спадщину в світі рестлінга.

Джонсон прославився в 1980-х роках як м'язистий борець, який стрибав з канатів, наносив важкі удари і назвав себе "королем дропкіку" (у рестлінгу - удар вперед ногами). У парі з іншим борцем Тоні Атласом він створив команду Soul Patrol, і в 1983 році вони стали першими чорношкірими чемпіонами WWE в командній боротьбі.

Коли Джонсон вийшов на пенсію, він погодився тренувати свого сина Дуейна, хоча спочатку був проти його спортивної кар'єри.

"Я збирався навчити його на 150 відсотків. І мені було важко з ним. Але він ніколи не здавався", - згадував гордий батько.

У 2008 році "Скеля" допоміг ввести свого батька в Зал слави WWE, і компанія заявила, що Роккі Джонсон "назавжди залишиться одним з найвпливовіших виконавців в сфері спортивних розваг".

Причина смерті 75-річного чоловіка не розголошується, Дуейн Джонсон також не коментував трагедію. Актор був близький з батьком, і неодноразово розповідав про нього в Instagram.

"Божевільна історія. Мій дід помер, коли батькові було 13 років. На те Різдво мати мого батька запросила свого нового хлопця на вечерю. Її хлопець напився і помочився на індичку. Мій тато вийшов на вулицю, взяв лопату, намалював лінію на снігу і сказав: "Якщо ти перейдеш цю лінію, я тебе вб'ю". П'яний перетнув межу, і мій батько його вирубив. Викликали копів. Вони сказали мамі мого батька, що коли її хлопець прийде до тями, він уб'є її сина, тому одному з них доведеться піти. Перед всією родиною мама мого батька подивилася на нього і сказала: "Забирайся". Йому було 13 років, і він став безхатьком. Ця до біса правдива історія сталася в Амхерсті в 1954 році. Це змушує мене цінувати його боротьбу і важку працю. Крім того, це змушує мене цінувати і веселі часи, коли він міг надерти мені 13-річному дупу в спортзалі, а потім сказати: "Якщо будеш плакати, йди додому до своєї матусі". Я ненавидів це тоді, але я приймаю це зараз. Він зробив з мене чоловіка. І не мочився на мою індичку! Просто маленький спосіб сказати спасибі татові".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях