Лайм

Настя Каменських прикрасила сторінки мексиканського Playboy: спокусливі фото співачки

Співачка постала в трьох сексуальних образах

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, стала героїнею мексиканського журналу Playboy. На сторінках глянцю виконавиця постала в трьох спокусливих образах.

Фото "гарячої дівчини" з'явилися на сайті видання. Для фотосету Настя приміряла чорне боді з безліччю блискучих каменів і зірок, яке поєднала з довгими панчохами і білою довгою бахромою на рукавах. Знімок зроблений так, щоб можна було розглянути пружні сідниці співачки.

Другий образ вийшов більш стриманим, але не менш спокусливим. Каменських позувала в обтягуючій бежевій сукні, поверх якої накинула білий тренч. Свій наряд Настя доповнила яскраво-рожевими черевиками на підборах і чокером в тон.

Також співачка з'явилася на сторінках глянцю в чорному шкіряному костюмі і короткому топі, додавши до зухвалого наряду масивні прикраси.

Крім фотографування Настя Каменських також поспілкувалася з журналістами видання. В інтерв'ю журналу співачка розповіла про плани ще ближче познайомити Мексику з українською культурою і творчістю.

"Я багато разів була в Мексиці в якості туриста, і вже в якості артиста, але це тільки початок. Тепер в моїх планах приїхати туди з концертом. У цій країні мені подобається все, а особливо - люди, які завжди співають, танцюють і радіють життю", - поділилася Настя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях