Лайм

Премія Гільдії кіноакторів 2020: всі переможці та кращі вбрання зірок

Робимо прогнози на "Оскар-2020" і милуємося приголомшливими нарядами зірок на червоній килимовій доріжці Премії Гільдії кіноакторів США

19 січня в Лос-Анджелесі пройшла урочиста церемонія нагородження Премії Гільдії кіноакторів США (SAG Awards 2020). Одна з найпрестижніших премій в кіноіндустрії відзначає видатні досягнення в кіно і на телебаченні, а також вважається запорукою успіху на "Оскарі". Ось, чия гра найбільше сподобалася журі Гільдії в 2020 році.

Бред Пітт, Дженніфер Еністон та Хоакін Фенікс - в числі лауреатів Премії Гільдії кіноакторів США 2020 року

Головну премію Гільдії кіноакторів США отримав акторський склад південнокорейського фільму "Паразити". За кращу чоловічу роль нагородили Хоакіна Фенікса ("Джокер"). Кращу жіночу роль виконала Рене Зеллвегер ("Джуді"). Премії за кращу роль другого плану серед чоловіків і жінок отримали Бред Пітт ("Одного разу в Голлівуді") і Лора Дерн ("Шлюбна історія"). Серед акторів серіалів почесні нагороди отримали Пітер Дінклейдж ("Гра престолів"), Дженніфер Еністон ("Ранкове шоу"), Тоні Шелуб ("Дивовижна місіс Мейзел"), Фібі Уоллер-Брідж ("Флібег") і зоряний склад британського серіалу "Корона ".

Головну нагороду вечора отримав акторський склад фільму "Паразити": Сон Кан Хо, Лі Сон Гюн, Чо Еджон, Чхве У Сик, Пак З Дам і Пак З Чжун

Премія Гільдії кіноакторів США в 2020 році стала для селебріті чудовим приводом вигуляти нове вечірнє вбрання. Ось, чиї образи на килимовій доріжці забрали всю увагу фотографів.

35-річна Скарлетт Йоханссон блиснула стрункою фігурою в мерехтливій сукні Armani Privé з глибоким V-подібним вирізом. Колір морської хвилі чудово підійшов до зелених очей актриси.

Дженніфер Лопес втілила образ голлівудської діви в чорній сукні Georges Hobeika з відкритими плечима. Лиску 50-річній зірці додали коштовності Harry Winston на суму понад 9 мільйонів доларів.

Дженніфер Еністон зачарувала публіку білою вінтажною сукнею Dior. 50-річна володарка премії за кращу жіночу роль у драматичному серіалі привернула увагу відсутністю бюстгальтера.

Витончена Зої Кравіц вибрала для вечора персикову сукню Oscar de la Renta, прикрашену поясом у вигляді банта. Довгі білі рукавички чудово відтіняють його вишукану простоту.

Зірка вечора Рене Зеллвегер виглядала чудово в темно-синій сукні Maison Margiela з химерним ліфом та інтригуючим розрізом. Образ 50-річної актриси доповнили прикраси Cartier.

Сукні прямого крою без бретелей стали справжнім трендом, і 23-річній Софі Тернер з "Гри престолів" у рожевому Louis Vuitton з ліфом в стилі бюст'є така тенденція дуже пасує.

Різ Уізерспун в чорно-сріблястій сукні Celine з високим розрізом заслужила компліменти всіх модних критиків.

15-річна зірка серіалу "Дивні дива" Міллі-Боббі Браун виглядала дорослою та елегантною в білосніжному костюмі від Louis Vuitton.

Актриса фільму "Одного разу в Голлівуді" Маргарет Куелл підкреслила витончену фігуру брючним костюмом Chanel, а велика сяюча брошка у вигляді квітки стала вигідним акцентом образу.

Пишна червоно-рожева сукня Schiaparelli актриси і співачки Синтії Еріво притягувала погляди химерно драпірованою спідницею.

Лора Дерн виглядала втіленням елегантності в темно-зеленій сукні від Stella McCartney.

Елегантним і несподіваним став образ аткриси Шарліз Терон, яка обрала для вечора сукню з коротким топом від Givenchy. Проділ своєї гладкої зачіски зірка прикрасила діамантами.

Зірка "Гри престолів" Гвендолін Крісті виглядала по-королівськи у вільній чорній сукні з рюшами від Rick Owens.

  • Раніше theLime зробив перші прогнози на Оскар-2020. Передбачаємо, хто і чому стане переможцем головної кінопремії.
  • На початку січня в Лос-Анджелі роздали нагороди премії Золотий глобус-2020. Роздивіться найкращі вбрання зірок з червоної доріжки кінопремії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях